там где кольца там прикреплена (саморезы) алюминиевая пластина
I. 1996 E150 Econoline ⇐ Palubní časopisy
-
Автор темыMirek/Мирек
- Постоялец

- Всего сообщений: 209
- Профессия: zaměření: automobilová technika
- Мой бортовой журнал: viewtopic.php?f=44&t=6253
-
Автор темыMirek/Мирек
- Постоялец

Re: I. 1996 E150 Econoline
Následuje už jen promo galerie konečnýho stavu tohoto VANu.
Dál už se nebude vyvíjet nic, protože na řadě je nový projekt.
Děkuji všem za kladné reakce!
Van používáme k výletům a na psí akce
a takhle jsme na to vybaveni:
průduchy, aby psi měli dostatek vzduchu: zevnitř:
Dál už se nebude vyvíjet nic, protože na řadě je nový projekt.
Děkuji všem za kladné reakce!
Van používáme k výletům a na psí akce
průduchy, aby psi měli dostatek vzduchu: zevnitř:
-
scorpovod_34
- Специалист

- Всего сообщений: 1169
- Профессия: Фрезеровщик/расточник
- Мой бортовой журнал: https://www.drive2.ru/users/scorpovod-34/
- Контактная информация:
Супер!
Смотрится красиво!
Смотрится красиво!
Лифта подвески много не бывает!
Лишних пара дюймов никогда не помешает!
scorpovod_34@mail.ru
Лишних пара дюймов никогда не помешает!
scorpovod_34@mail.ru
-
Автор темыMirek/Мирек
- Постоялец

dostatek ventilace pro celý prostor auta, zajišˇují 3 průduchy ve střeše:
ty ústí přímo nad otvory výdechů klimatizace které už jsou na stropě:
Strop (i další platové obložení interieru) byl použit z jiného Vanu, tenhle bílý zadní klima nemá. Prostor je ale využit pro lahev PB, která zásobuje nezávislé topení.
To je napojeno na původní kanál a do auta fouká teplý vzduch původními výdechy:
a jeden je vyveden ještě žebrovanými dvířku do zadního prostoru:
a jeden je vyveden ještě žebrovanými dvířku do zadního prostoru:
-
Автор темыMirek/Мирек
- Постоялец

nasávání vzduchu pro hoření a výdech spalin je zde:
osvětlení uvnitř (LED pásek na maličkém hliníkovém L profilu)
venku a ovládání (1 ven, 2vnitř, 3prostor pod postelí)
venku a ovládání (1 ven, 2vnitř, 3prostor pod postelí)
-
Автор темыMirek/Мирек
- Постоялец

Vaření. Kuchyňka je opravdu malá a obsahuje jen to nejnutnější. Uvařit se v ní dá ale opravdu hodně 
Všechno co je třeba je v téhle skříňce: nahoře příbory, nože a spol: Háček na utěrku slouží je zároveň jako pojistka proti otevření: po odklopení: Uklizeno!
Jedem! 
Všechno co je třeba je v téhle skříňce: nahoře příbory, nože a spol: Háček na utěrku slouží je zároveň jako pojistka proti otevření: po odklopení: Uklizeno!
-
Автор темыMirek/Мирек
- Постоялец

Hygiena. Bez sprchy to nejde. zakoupeno v offroad shopu, naprosto dostačující, velmi důležité je to, že proud vody je nastavitelný:
Naše koupelna: Zdroj vody kanystr 15 l, má dole kohoutek, pro umytí rukou, stačí otevřít dveře,a umýt se, mýdlo tam je, ručník visí na černém háčku na dveřích(tady zrovna není) :
pro sprchování čerpadlo do kanystru a rozbalit zbytek, když není čas, tak studenou, ale obvykle se před sprchováním ohřeje voda na vařiči a s horkou se smíchá zbytek vody v kanystru, takže se člověk sprchuje ve vlažný nebo dokonce teplý vodě. Naprostej luxus!!
Tady v pohotovosti:
A tady je zásuvka pro napájení: a ještě jedna je tady, ta slouží k napájení kompresorové lednice 12V
-
Автор темыMirek/Мирек
- Постоялец

Využití polic na bočních dveřích:
detail konstrukce přístřešku:
schované mlhové a zpětné světlo, plnicí hrdlo LPG:
schůdky na střechu, kde je rezervo, hever, nářadí, další box, ve kterém jsou židličky a stolek, a ještě zbývá prostor např. pro vodu a další věci, co nemusí být uvnitř:
No a připraveno někam zase vyrazit
-
custom1
- Новичок
- Всего сообщений: 9
- Профессия: Truck spare parts dealer
Luxusní přestavba! Geniálně jednoduché, přitom maximálně funkční.
Hlavně se mi líbí "schovky" ve dveřích, ty jsou super. Čím jsou potažené? Neměl bys někde detail z jejich výroby?
Hlavně se mi líbí "schovky" ve dveřích, ty jsou super. Čím jsou potažené? Neměl bys někde detail z jejich výroby?
-
Автор темыMirek/Мирек
- Постоялец

Detail je nahoře kdesi ze začátku, tady na té fotce je to vidět:
Snažil jsem se co nejvíc využít prostory dveří, někde to šlo hůř, třeba pravá půlka zadních dveří, protože tam je ten vehement na SPZ s osvětlením, takže tam se do dveří dal udělat jen jedinej malej kastlík, ve kterým jsou kartáčky na zuby a pasta
Rovná plocha je využitá právě na ten kanystr. Ten se musí ještě fixovat pavoukama, jinak by se při zavírání dveří skácel dovnitř
Na týhle levý půlce jsem zase ty poličky vystrčil do prostoru auta, aby se tam alespoň něco vešlo, Měřítkem byla PETka naležato, někde je to tak tak...
Je to překližka potažená tenkým kobercem přilepeným jakýmsi lepidlem, který pořád lepí. Musel jsem teda ten koberec zahnout a přisponkovat klasickou sešívačkou, jinak by se to odchlipovalo.
Byla to hrozná práce, protože v těch dveřích spousta věcí překáží, někde jsem ten vnitřní plech prostě celej vyříznul pryč, i na tom obrázku zadních dveří je to vidět. Pak do toho přišla ta "polička", která má na sobě přinejtovaný zahnutý profily L z hliníkovýho plechu, za který se šroubuje k plechu dveří. Zpevnila ty dveře když ne stejně, tak ještě líp, než ten původní plech. Nakonec je na to nasazený to zakrytí po obvodě.
Někde zas překážely lanka od klik k zámkům, tak jsem pro ně musel hledat trochu jinou cestu, ale zase se nesměly lámat, no hrůza
Ty poličky musí být udělaný tak, aby šly vyndat, protože kdyby se rozbil zámek ve dveřích, nebo prasklo to lanko, tak aby se k tomu dalo dostat. Ty lanka skutečně problémový jsou, ale prodává se na to taková sada, už jsem si jednou z číny objednal. Stejnou službu udělají koncovky na lanka z jízdního kola. Ty poličky mají různou konstrukci. Např ta maličká vzadu má "záda" a je součástí celýho krycího panelu. Ty poličky v bočních dveřích jsem chtěl, aby byly co nejhlubší, tak jsem prostě vnitřek dveří potáhnul tím kobercem a ty poličky napasoval tak, aby tam nebyly mezery, kterýma by něco mohlo padat dolů do dveří. Bylo to strašný měření a pasování, ale nakonec paráda.
Ale jak jsem psal, stálo to zato, ty kastlíky se využívají pořád. Ale jestli to budu ještě opakovat, to teda zatím nevím, když si na to vzpomenu...

Jinak dělaný to bylo tak, aby to bylo opravdu jednoduchý a funkční a aby to zabralo co nejmíň místa. V jednoduchosti je síla, někdy i krása
Díky!
Na týhle levý půlce jsem zase ty poličky vystrčil do prostoru auta, aby se tam alespoň něco vešlo, Měřítkem byla PETka naležato, někde je to tak tak...
Je to překližka potažená tenkým kobercem přilepeným jakýmsi lepidlem, který pořád lepí. Musel jsem teda ten koberec zahnout a přisponkovat klasickou sešívačkou, jinak by se to odchlipovalo.
Byla to hrozná práce, protože v těch dveřích spousta věcí překáží, někde jsem ten vnitřní plech prostě celej vyříznul pryč, i na tom obrázku zadních dveří je to vidět. Pak do toho přišla ta "polička", která má na sobě přinejtovaný zahnutý profily L z hliníkovýho plechu, za který se šroubuje k plechu dveří. Zpevnila ty dveře když ne stejně, tak ještě líp, než ten původní plech. Nakonec je na to nasazený to zakrytí po obvodě.
Někde zas překážely lanka od klik k zámkům, tak jsem pro ně musel hledat trochu jinou cestu, ale zase se nesměly lámat, no hrůza
Ty poličky musí být udělaný tak, aby šly vyndat, protože kdyby se rozbil zámek ve dveřích, nebo prasklo to lanko, tak aby se k tomu dalo dostat. Ty lanka skutečně problémový jsou, ale prodává se na to taková sada, už jsem si jednou z číny objednal. Stejnou službu udělají koncovky na lanka z jízdního kola. Ty poličky mají různou konstrukci. Např ta maličká vzadu má "záda" a je součástí celýho krycího panelu. Ty poličky v bočních dveřích jsem chtěl, aby byly co nejhlubší, tak jsem prostě vnitřek dveří potáhnul tím kobercem a ty poličky napasoval tak, aby tam nebyly mezery, kterýma by něco mohlo padat dolů do dveří. Bylo to strašný měření a pasování, ale nakonec paráda.
Ale jak jsem psal, stálo to zato, ty kastlíky se využívají pořád. Ale jestli to budu ještě opakovat, to teda zatím nevím, když si na to vzpomenu...
Jinak dělaný to bylo tak, aby to bylo opravdu jednoduchý a funkční a aby to zabralo co nejmíň místa. V jednoduchosti je síla, někdy i krása
-